Acer Web Surf Station

Acer er nå klar med en PC-skjerm med innebygd nettleser - god idé?

Acer Web Surf Station
Publisert
Sist oppdatert

Å slå på PC-en for å sjekke noe i farta kan bli en tidkrevende affære, mange PC-er bruker flere minutter på å starte opp. Noen produsenter har lagt inn alternative operativsystemer i bærbare, som starter på få sekunder. I denne kjappe løsningen støttes de viktigste tingene, som nettleser og mail, men ikke mer omfattende PC-bruk.

Dette hadde jo vært en smart løsning også for de som bruker stasjonær PC, men slike løsninger har vært mangelvare.

Men Acer har nå annonsert en smart løsning, DX241H Web Surf Station, som fungerer på alle typer bærbare og stasjonære: Løsningen er et ekstra operativsystem som bare kjører i skjermen.

Du kobler til og bruker skjermen akkurat som en ordinær PC-skjerm. Men hvis PC-en er slått av og du skal sjekke et eller annet på nettet, eller bare vi sette i gang avspilling av en film eller musikk, kan du gjøre dette uten å slå på selve PC-en - skjermen håndterer dette på egen hånd.

Web Surf Station

Løsningen som er valgt er å ruste opp skjermen med en rimelig systembrikkeløsning basert på ARM Cortex-A8 med USB og nettverksstøtte - både kablet og trådløst - slik at den fungerer helt på egen hånd til enkle oppgaver.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer