Acrobat 4.0 er på vei

Adobe melder nå at Acrobat 4.0 vil lanseres i mars. Den nye versjonen blir enklere å bruke, og har mange spennende og nyttige nyheter, med spesiell vekt på støtte for ulike internett-funksjoner.

Acrobat 4.0 er på vei
Publisert

Med Adobe Acrobat kan du flytte dokumenter fra maskin til maskin uten at utseendet endrer seg. Dokumentet lagrer til og med skrifttyper, slik at mottakeren ikke trenger å ha noe installert. Dokumentene kan flyttes mellom Mac, Unix eller PC som alle har samme mulighet for å lese dokumentene. Programmet som brukes til å lese filene er gratis og lett å installere.

Versjon 3.0 kom på markedet høsten 1996, og nå kommer endelig versjon 4.0.

Direkte støtte for Office-dokumenter

Nytt i Acrobat 4.0 er at du kan lagre Acrobat-filer direkte fra Office-programmene dine. Arbeider du i Acrobat, kan den hente inn en rekke forskjellige dokumenttyper og konvertere disse direkte der. Du kan til og med kombinere forskjellige dokumenter fra helt ulike kilder, og lage én enkelt PDF-fil (som er formatet som Acrobat-filer lagres i).

Acrobat har også støtte for å lage PDF-filer direkte fra skannede dokumenter.

Acrobat ikke lenger statisk

I versjon 4.0 vil det være mulig å merke tekst i Acrobat Reader, og skrive kommentarer til denne. Dessuten vil du kunne hente ut bilder, tekst og tabeller direkte fra Reader, og bruke disse i andre dokumenter og programmer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer