Acronis TrueImage 10 - gratis

Det populære backup-programmet gis bort gratis i en begrenset periode.

Publisert
Sist oppdatert

OPPDATERT: Acronis har nå fjernet nedlastingslenkene, men du kan fortsatt få en gyldig registrerings-nøkkel via siden vi har lenket til. Selve installasjonsfilen TrueImage10.0_s_en.exe må du se etter andre steder.

Acronis TrueImage er et av de mest brukte programmene for å kopiere hele harddisker og partisjoner, enten for å ha en sikkerhetskopi, eller fordi man ønsker en enkel måte å overføre alt innholdet på en harddisk til en annen, for eksempel ved oppgraderinger.

Programmet har en rekke andre funksjoner også, inkludert vanlig sikkerhetskopiering av dokumenter og brukerfiler, enten manuelt eller til fastsatte tidspunkt.

Ikke siste versjon

Den nyeste versjonen er TrueImage 2009, og ble lansert høsten 2008. Den byr blant annet på et helt nytt Vista-inspirert grensesnitt og en del nye funksjoner som du kan lese mer om i denne artikkelen.

Hvis du derimot ikke ser noe behov for nyhetene, har du nå muligheten til å skaffe deg en tidligere versjon av løsningen helt uten kostnad. Det er snakk om TrueImage versjon 10, som er et par år gammel. Samtidig får du en spesiell rabatt dersom du skulle bli fristet til å oppgradere til nyeste versjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer