Acronis TrueImage Home 2009

Med dette programmet installert kan du tillate deg nesten hva som helst - uten risiko.

Publisert
Sist oppdatert

Se for deg følgende scenario: Du har kjøpt ny PC. Alt fungerer optimalt, helt til du installerer de svært nyttige programmene du ble tipset om i eposten fra den omtenksomme, anonyme samaritanen med epostadressen payoffbills@zeifman.ca.

Til din store forbauselse begynner PC-en og nettet å gå tregere og tregere. Til slutt får du så mange popup-meldinger om virus, feilmeldinger og stabilitetsproblemer at din eneste redning blir å hente din stakkars datakyndige svoger Egil.

Nok en gang.

Når han endelig har fått bannet fra seg og er ferdig med å reinstallere alt, inkludert alle innstillingene, og omsider har fått gjenopprettet eposten og brukerfilene, tør du nesten ikke å åpne en eneste epost fra ukjent avsender, og i hvert fall ikke installere noe som helst som ser spennende og nyttig ut.

Enten du er den uheldige brukeren eller i praksis lever i svoger Egils verden, finnes det etter hvert ganske mange gode løsninger på problemene. Ett av dem som begynner å bli svært komplett, er det sikkerhetsselskapet Acronis som står bak.

TrueImage-løsningene fra Acronis har nemlig i flere år vært blant de mest brukte speilbildeprogrammene på markedet, og nå er den 12. versjonen lansert, og den har fått navnet TrueImage Home 2009.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer