Actima AD05P

Actimas DVD-ROM-leser er mistenkelig kjent ved første øyekast. Det er noe med de spesielle grønne koblingsbøylene bak og etiketten på toppe. Ja, selvfølgelig - denne leseren er laget av Pioneer.

Publisert

Akkurat som 4179">Actimas CD-brenner er laget av 4088">Ricoh, er DVD-ROM-leseren deres levert av 2273">Pioneer. Våre tester har vist at det er to kloke valg. Pioneers DVD-ROM-leser er best i test og Ricohs CD-brenner er også et meget godt produkt.

Pioneer med skuff

Den største forskjellen mellom Pioneer og Actima er frontpanelet. Actima benytter en konvensjonell skuff i motsetning til Pioneers praktiske frontspalte. Alt dette er utvilsomt laget på bestilling hos Pioneer. Til og med etiketten ser ut som på originalen. Noen har tydeligvis benyttet søk/erstatt på firmaopplysningene.

Litt bedre CD-ytelse

Våre CD-målinger på Actima-leseren, viser at den faktisk er litt raskere enn Pioneer på begynnelsen av platen. Utslagene er likevel så små at de i praksisk er identiske. DVD-målingene er faktisk enda mer like. Hvis du ønsker å se alle våre målinger kan du 4238&vVersjon=TekniskeData">trykke her.

Det er jo verdt å nevne at Actimas DVD-ROM faktisk er en mye bedre CD-ROM-leser enn 4048">Actimas rene CD-ROM-leser. Dog til en høyere pris.

Konklusjon

Actimas DVD-ROM-leser er midt i blinken for deg som vil ha en rimelig DVD-ROM-leser av høy kvalitet til en gunstig pris. Her får du den samme gode og solide ytelsen som fra Pioneer, men til en betydelig lavere pris. Hvis du skal ha EIDE og ikke har behov for Pioneers praktiske frontspalte, er dette DVD-ROM-leseren for deg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.