Actima ARW4420

Actima selger en brenner fra Ricoh som sin egen. Det er ikke noe dumt valg siden denne brenneren har 4X-hastighet på både CD-R og CD-RW.

Publisert

Vi har allerede testet 4088">Ricoh MP7040A og funnet ut at det er en glimrende brenner. Actimas ARW4420 har derfor et meget god utgangspunkt.

Det er ikke mye som skiller disse brennerne fra hverandre. Actima har byttet frontplaten og har limt på sin egen etikett ved siden av Ricoh sin. Ingen tvil om opphavet her.

Identisk ytelse

Selvfølgelig kjører vi alle testene også på denne brenneren, selv om vi i utgangspunktet visste svaret. Grafene etter lesetesten er så like at den ene dekker den andre fullstendig. Actima har derfor behold den gode og stabile leseytelsen til Ricoh.

Aksesstiden er faktisk ett millisekund lavere på Actima (118 ms) enn Ricoh (119 ms), men det er innenfor naturlige avvik fra eksemplar til eksemplar. Hvis du vil se alle våre testmålinger kan du trykke 4179&vVersjon=TekniskeData">her.

Forskjellig programvare

Ricohs brenner leveres med Nero Burning ROM. Actima har valgt og levere med Adaptec Easy CD Creator. Begge to er fullt brukbare. Nero har sin styrke på inndeling av musikk og brenning av spesielle formater som 700 MB på en 80-minutters plate. Adaptec derimot er spesielt god på kopiering fra CD til CD-R/RW.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.