Adaptec Easy CD-Creator Deluxe edition oppdatert til 3.5

Selve oppdateringen er gratis og inneholder en del feilrettinger, støtte for nye brennere og noen nye funksjoner i SpinDoctor – programmet som bearbeider lydopptak for brenning. PhotoRelay er et nytt tilleggsprogram som ikke følger med i den nedlastbare oppgraderingen.

Adaptec Easy CD-Creator Deluxe edition oppdatert til 3.5
Publisert

Easy CD-Creator Deluxe Edition er et av de mest omfattende og utbredte programmer for CD-brenning. Det bygger videre på den versjonen som ofte følger med CD-brennere, og gir utvidet støtte for håndtering av digitalisert lyd og bilde.

Det er også støtte til noen nye brennere, noe som hele tiden legges ut på Adaptecs nettsted.

PhotoRelay

Nytt i versjon 3.5 er PhotoRelay, som er et enkelt publiseringsverktøy for lyd og bilde. Du kan importere bilder fra Twain-kompatible enheter som scannere eller kamera, eller bruke allerede lagrede bildefiler fra disk, og lage digitale postkort og enkle presentasjoner. Det er også mulig å knytte lydfiler til bildene.

SpinDoctor

SpinDoctor har nå fått muligheten til å legge på ekko/klang på lydene, endre karakteren med ”smurfe-effekt” eller omvendt, gjøre stereobredden større og diverse andre modifikasjoner.

I tillegg til å fjerne knitring og støy fra opptak av vinylplater, kan disse ulydene nå legges til på nye lydfiler – hvis du vil simulere lyden fra en gammel grammofonplate.

Gratis oppgradering

For de som ikke har behov for PhotoRelay, men bare ønsker oppgradering av selve brenner-programmene, finnes det en oppdateringsfil som kan lastes ned.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer