Adaptec Easy CD-Creator Deluxe edition oppdatert til 3.5

Selve oppdateringen er gratis og inneholder en del feilrettinger, støtte for nye brennere og noen nye funksjoner i SpinDoctor – programmet som bearbeider lydopptak for brenning. PhotoRelay er et nytt tilleggsprogram som ikke følger med i den nedlastbare oppgraderingen.

Adaptec Easy CD-Creator Deluxe edition oppdatert til 3.5
Publisert

Easy CD-Creator Deluxe Edition er et av de mest omfattende og utbredte programmer for CD-brenning. Det bygger videre på den versjonen som ofte følger med CD-brennere, og gir utvidet støtte for håndtering av digitalisert lyd og bilde.

Det er også støtte til noen nye brennere, noe som hele tiden legges ut på Adaptecs nettsted.

PhotoRelay

Nytt i versjon 3.5 er PhotoRelay, som er et enkelt publiseringsverktøy for lyd og bilde. Du kan importere bilder fra Twain-kompatible enheter som scannere eller kamera, eller bruke allerede lagrede bildefiler fra disk, og lage digitale postkort og enkle presentasjoner. Det er også mulig å knytte lydfiler til bildene.

SpinDoctor

SpinDoctor har nå fått muligheten til å legge på ekko/klang på lydene, endre karakteren med ”smurfe-effekt” eller omvendt, gjøre stereobredden større og diverse andre modifikasjoner.

I tillegg til å fjerne knitring og støy fra opptak av vinylplater, kan disse ulydene nå legges til på nye lydfiler – hvis du vil simulere lyden fra en gammel grammofonplate.

Gratis oppgradering

For de som ikke har behov for PhotoRelay, men bare ønsker oppgradering av selve brenner-programmene, finnes det en oppdateringsfil som kan lastes ned.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.