Adaptec hiver seg på MP3-bølgen

Adaptec har tidligere hatt en dominerende posisjonen som leverandør av programvare til CD-brennere. Nå lanserer de en ny programpakke for brenning av musikk-CD, som også håndterer MP3 filer.

Adaptec hiver seg på MP3-bølgen
Publisert

Hvordan folk bruker musikk endres hele tiden. Etter hvert som tilgjengeligheten på musikk er blitt så enormt mye større, oppstår også behovet for å velge ut og organisere utvalget. Entusiaster gjorde dette allerede for mange år siden, og hygget seg med å samle favorittlåtene på lydbånd eller kassett. Men dette blir fort tidkrevende prosjekter.

For alle de som ikke er så glade i å sysle med opptak og avspilling, men som gjerne vil samle sine egne favoritter låter på CD, finnes det programvare til dette. Problemet er at disse programmene ikke alltid er så brukervennlige, og det er ofte nødvendig å bruke flere forskjellige programmer for å få dette til.

En komplett løsning

Adaptec samler nå alle de forskjellige funksjonene i ett program - SoundStream. Dette er laget så enkelt at selv nybegynnere skal kunne sette sammen sine egne spillelister uten videre.

Programmet håndterer både kopiering av låter på CD til harddisk (ripping) og konvertering av MP3 til wav-format. I tillegg kan SoundStream bearbeide lydfilene på forskjellige måter. Dette kan være helt enkle prosesser, for å jevne ut forskjeller i volum og balanse, men også langt mer dramatisk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.