Adaptec VideOh! DVD fra VHS til MPEG

Til tross for det noe fjollete navnet, er dette en ganske potent løsning for å overføre analog video til DVD eller andre digitale formater. Men litt kluss har det fremdeles lett for å bli.

Adaptec VideOh! DVD fra VHS til MPEG
Publisert
Sist oppdatert

Kombinasjonen tilpasset maskinvare og begrenset programvare kan være midt i blinken for de som vil ha det enkelt. Det er disse Adaptec henvender seg til med produktene i VideOh! serien, som omfatter flere forskjellige løsninger. Her har vi sett på DVD-løsningen, men det finnes flere andre løsgninger. Disse er enklere og begrenset til VCD og SVCD, eller mer avanserte med støtte for flere formater.

Installasjon

Pakken inneholder en ganske stor boks med innganger for video på forsiden, og USB og strømtilkobling på baksiden.

Installasjonen gikk helt greit på en "ren" PC som var vasket for det meste som hadde med videoredigering å gjøre. Men da vi prøvde å installere først, med flere andre redigeringsprogrammer og kodeker allerede installert, da virket ikke kommunikasjonen mellom programmene og maskinvaren.

Boksen er utstyrt med USB 2.0, men det står ikke noe sted om at dette er et krav for PCen den skal kobles til. Det står derimot at den er kompatibel med USB 1.1. Alle moderne PCer er jo utrustet med USB 2.0 uansett, og er din PC så gammel at den ikke har USB 2.0 er den sannsynligvis i svakeste laget for komfortabel DVD-brenning med tilhørende redigering.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.