Adobe Creative Suite 5.5 kan lastes ned

Nå kan du prøve ny Photoshop og andre Adobe-programmer gratis.

Adobe Creative Suite 5.5 kan lastes ned
Publisert
Sist oppdatert

Adobe har akkurat gjort versjon 5.5 av sin fyldige Creative Suite tilgjengelig for nedlasting. Det gjør det mulig å evaluere alle funksjonene i programmene i 30 dager.

Creative Suite 5.5 består av oppdaterte versjoner av Photoshop, Illustrator, InDesign, Acrobat, Flash Builder Premium, Flash catalyst, Flash Professional, Dreamweaver, Adobe Premiere Pro og After Effects.

Som navnet antyder er dette en såkalt mellomutgivelse. Den kommer 12 måneder etter hovedutgivelsen av 5.5 i april i fjor.

Fokus på mobile enheter

Blant nyhetene er skreddersydde verktøy for å lage innhold for smartmobiler, men også økt fokus på HTML5 og Flash. Støtte for 64-bits operativsystem og flerkjerneprosessorer skal også være vesentlig forbedret fra tidligere.

Videoeredigeringsprogrammet Premiere skal være blant programmene som har blitt kraftigst oppgradert, blant annet med en helt ny og raskere motor.

Du kan leie programmene

Adobe har også gjort endringer i lisens-politikken, nå kan du for eksempel leie applikasjonene hvis du synes de blir for dyre å kjøpe.

I videoen under forteller Johnny Loiacono, leder for Digital Media Solutions i Adobe, mer i detalj om hva du kan forvente i den nye utgaven:

Hvis du fikk lyst til å prøve Adobe Photoshop og de andre programmene i Creative Suite 5.5, kan de lastes ned fra denne siden.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer