Adobe lanserer Photoshop Album

Et nytt program fra Adobe skal gjøre det enda enklere å holde styr på dine digitale bilder.

Adobe lanserer Photoshop Album
Publisert
Sist oppdatert

Sliter du med å strukturere de mange digitale bildene du har liggende på din datamaskin? Adobe lanserer i disse dager en løsning som skal gjøre det langt enklere å ha kontroll over store mengder bildedata.

Programmet heter Photoshop Album, og fungerer slik at du kan sammenligne flere tusen digitale bilder, og organisere disse automatisk etter dato. Bildene som er tatt innen en viss periode kan presenteres på en tidsakse, eller via en kalenderfunksjon som viser detaljer om bildet.

Du kan merke bilder ved å legge inn informasjon om for eksempel personer, steder eller spesielle hendelser, og senere kan du søke gjennom hele bildesamlingen din ved hjelp av disse merkingene.

Enkel redigering

Photoshop Album har også tatt noen funksjoner fra storebroren Photoshop, og tillater enkel redigering av bildene. Du kan fjerne røde øyne, justere farger, lys og kontraster. Det finnes også en automatisk kobling til programmet Photoshop Elements 2.0 for mer avansert redigering.

Bildene kan også enkelt overføres til CD eller DVD.

Gjennom Photoshop Album er det også mulig å lage underholdende lysbilder og presentasjoner i PDF-format, som leses av Adobe Acrobat Reader.

Programmet kommer i butikkene i løpet av februar, og skal koste ca. 410 kroner eksklusiv mva.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer