Adobe lanserer Premiere Pro

Premiere Pro skal i følge Adobe være den største nyheten innen digital videoredigering fra selskapet, siden første versjon av Premiere i 1991.

Adobe lanserer Premiere Pro
Publisert
Sist oppdatert

Premiere Pro er nyutvikler fra bunnen av, og skal i følge Adobe gjøre det mulig å arbeide langt raskere og mer kreativt ved hjelp av nye og kraftige verktøy.

Nytt grensesnitt

Programmet har fått et helt nytt grensesnitt. Snarveier og arbeidsflater kan tilpasses personlige ønsker og behov.

Blant de øvrige nyhetene finnes avansert fargekorrigering, avanserte lydfunksjoner og håndtering av flertallige sammenknyttede tidslinjer. Adobe Premiere Pro er også optimert for å kunne dra nytte av Intels seneste nyvinning innen bruk av flere prosessorer, samt "multi-threading" i Windows XP.

Programmet er også forbedret på andre områder, for eksempel finnes det nå trepunkts fargekorrigering, YUV videobearbeiding, en kraftig lydmikser som kan håndtere 5.1 surround-lyd og eksport av AC3-filer, samt mediehåndtering og tittelverktøyet som inneholder et stort antall fonter og maler fra Adobe.

Del av Adobe Video Collection

Programmet blir gjort tilgjengelig delvis som et frittstående produkt, og delvis som en nøkkelkomponent i den utvidede Adobe Video Collection, som i tillegg består av programmene Adobe Audition, Adobe Encore DVD, Adobe Photoshop og After Effects.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer