Adobe Photoshop Album: Praktisk bildekatalog

Med dette programmer kan du finne, holde oversikt over, sette sammen og dele dine digitale bilder. Meget brukervennelig er det også!

Alle bildene sortert kronologisk. Klikk for større utgave.
Alle bildene sortert kronologisk. Klikk for større utgave. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange har prøvd å lage ett program som holder styr på dine digitale bilder, kan redigere og katalogisere dem, samt gjør det lettere å finne frem. Photoshop Album tar alle disse funksjonene og samler dem i ett meget brukervennlig og rimelig program, og vi er overrasket over hvor godt det hele fungerer.

Mange databrukere som har gått over til digitale bilder har etter hvert fått en stor mengde fotografier på sin harddisk. Det er klart at det ikke holder meg Windows Explorer i lengden, og selv gode programmer som ACDSee er ikke nødvendigvis tilfredsstillende.

Full kontroll

I det du starter Photoshop Album, får du mulighet til å bli veiledet gjennom hele prosessen, fra å importere bilder, redigere dem frem til å dele dem ut på Internett eller lage et komplett album.

Du kan legge inn bilder i programmet rett fra en CD, skanner eller digitalt kamera, og du kan selvsagt også manuelt finne frem til kataloger på din harddisk der bildene ligger – eller la programmet søke selv. Bildene dukker opp som miniatyrer i hovedvinduet, og programmet leser samtidig når bildene er tatt og setter dem opp i kronografisk rekkefølge. En timeline øverst lar deg velge hvilke tidsperioder som skal vises.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer