Adobe Photoshop CS3 beta

FØRSTEINNTRYKK: Adobe har nettopp sluppet betaversjonen av Photoshop CS3. Her er noen grunner til å laste den ned!

Publisert
Sist oppdatert

Verdens mest brukte bildebehandlingsprogram videreutvikles stadig, og for første gang lar utviklerne publikum delta i testingen av programmet. Derfor kan nå hvem som helst laste ned en betaversjon som fungerer i 48 timer, for å sjekke ut hva som er nytt og eventuelt komme med tilbakemelding til utviklerne. Har du en gyldig lisens på Photoshop CS2, er det ikke noe tidsbegrensning på CS3 beta, men husk at beta er beta, og at det nok vil være småfeil og ustabiliteter her og der (den lekker blant annet minne som en sil!).

Vi har prøvekjørt CS3 beta siden sist fredag og er til nå meget fornøyde med oppgraderingen hvis vi ser bort fra de vanlige problemene med at det er en betaversjon vi tester. Her er noen av nyhetene vi setter mest pris på (språkryttere får være overbærende med bruken av engelske uttrykk, men vi tror det ville ha vært forvirrende å prøve oss på oversettelser):

Quick selection

Dette er definitivt en av de hotteste nyhetene i denne versjonen. Med quick selection-verktøyet har det blitt veldig lett å markere det du vil klippe ut eller utføre operasjoner på, ved at du rett og slett "maler" over objektet. Tar verktøyet med for mye, fjerner du deler etterpå med alt-knappen, og så blir det mer og mer presist. I kombinasjon med det nye "Refine edges"-verktøyet, der du har langt større kontroll over selections og kan forhåndsvise utvalget uten bakgrunnen etc., er det mye lettere å gjøre utvalg i CS3.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer