Adobe Video Collection oppdatert

Det er NAB-messe og Adobe har oppdatert sin samling av redigeringsprogrammer for video, lyd og effekter. Her er en oversikt over de nye finessene.

Adobe Video Collection oppdatert
Publisert
Sist oppdatert

Adobe har flere samlinger av programpakker. Mens Creative Suite består av Photoshop, InDesign, Illustrator og GoLive, og tar seg hovedsakelig av statisk design, så er Video Collection er en samling programmer for redigering og skaping av levende bilder. Samlingen består av kjerneprogrammet Premiere Pro, samt After Effects for effekter, Audition for lydredigering og design, og Encore DVD for DVD-produksjon på profesjonelt nivå.

Nå har alle programmene i Video Collection blitt oppgradert og versjonsnummeret vor samlingen er nå 2.5. De forskjellige programmene har imidlertid forskjellige individuelle versjonsnumre.

Premiere Pro 1.5

Den nye versjonen støtter bransjestandarder som EDL (Edit Decision List) og AAF (Advanced Authoring Format), som gjør det langt enklere å jobbe med samme prosjekt på flere forskjellige redigeringssystemer. Det er også støtte for mer avanserte kameraer som Panasonic 24P DV-familien, og støtte for HD-video fra BlackMagic, Bluefish, BOXX Technologies, Canopus, Cineform, Matrox og 1 Beyond.

Lydprosessering og redigering er styrket, med støtte for VST-filtere og effekter - en grunnpillar av en standard i lyd/musikk-bransjen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer