Adobe vil ikke rette Photoshop-feil

Enkelte Photoshop-brukere opplever trøbbel i MacOS Snow Leopard. Eldre versjoner virker ikke i det hele tatt. Det har ikke Adobe tenkt å gjøre noe med.

Adobe vil ikke rette Photoshop-feil
Publisert
Sist oppdatert

28. august lanserte Apple sitt mye omtalte Snow Leopard operativsystem, som inneholdt en rekke nyheter under panseret.

Og som alltid når et nytt operativsystem lanseres, opplever brukere at enkelte programmer og drivere må oppdateres og oppgraderes for å fungere ordentlig. Det er helt normalt.

Les vår test av Snow Leopard her

Dyr programvare

Av og til svir imidlertid feilene litt mer enn andre ganger, for eksempel når du opplever at Photoshop, som du et knapt år tidligere betalte 10.000 kroner for, ikke fungerer som det skal etter at du oppgraderte operativsystemet.

Ekstra ille kan det oppleves når Adobe bare trekker på skuldrene og sier at de ikke har noen planer om å gjøre noe med saken.

Eldre versjoner

Vi snakker her om den forrige versjonen av Adobe Photoshop, CS3, som ble erstattet av CS4 i fjor. Denne versjonen skal blant annet ha en tendens til å krasje på Snow Leopard når man forandrer skrifttype i et tekstlag, skriver Neowin.

Den enda eldre versjonen, CS2, er i følge ZDNet ikke kompatibel med Snow Leopard i det hele tatt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.