ADSL: Billion 7500GL

Lurer du på hvilken ADSL-boks du skal kjøpe? Vi har testet en utgave fra Billion som har mange muligheter.

Publisert
Sist oppdatert

Den ideelle ADSL-boksen kombinerer enkelt oppsett, stabil ytelse, rikelig med finesser og rimelig pris. Billion 7500GL stemmer faktisk bra med denne ideelle oppskriften.

Vil du ha en boks som er enkel å sette opp, så blir det ikke stort enklere enn med denne. Med Quick Start menyen var vi på nett i løpet av få sekunder, uten å måtte legge inn parametre eller velge i menyer.

Ønsker du en ADSL-boks hvor du kan prioritere visse typer trafikk, ta i bruk avanserte sikkerhetsfunksjoner og skreddersy bruken til utvalgte oppgaver - så fikser den det også.

Installasjon

Boksen har inngang til linje fra splitteren (den følger ikke med) og 4 svitsjede porter til lokalnettet. Det er en antennekontakt og inngang for strømforsyning.

Det er også en kontakt for serieport (overgangskabel til standard serieport følger med), som gjør det mulig å kommunisere direkte med modemet uten å bruke en nettleser. Dette er definitivt for avanserte brukere.

Vi koblet til boksen, og etter et par middels lange øyeblikk fikk vi tildelt IP og kunne starte nettleseren for å konfigurere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer