ADSL: Billion 7500GL

Lurer du på hvilken ADSL-boks du skal kjøpe? Vi har testet en utgave fra Billion som har mange muligheter.

Publisert
Sist oppdatert

Den ideelle ADSL-boksen kombinerer enkelt oppsett, stabil ytelse, rikelig med finesser og rimelig pris. Billion 7500GL stemmer faktisk bra med denne ideelle oppskriften.

Vil du ha en boks som er enkel å sette opp, så blir det ikke stort enklere enn med denne. Med Quick Start menyen var vi på nett i løpet av få sekunder, uten å måtte legge inn parametre eller velge i menyer.

Ønsker du en ADSL-boks hvor du kan prioritere visse typer trafikk, ta i bruk avanserte sikkerhetsfunksjoner og skreddersy bruken til utvalgte oppgaver - så fikser den det også.

Installasjon

Boksen har inngang til linje fra splitteren (den følger ikke med) og 4 svitsjede porter til lokalnettet. Det er en antennekontakt og inngang for strømforsyning.

Det er også en kontakt for serieport (overgangskabel til standard serieport følger med), som gjør det mulig å kommunisere direkte med modemet uten å bruke en nettleser. Dette er definitivt for avanserte brukere.

Vi koblet til boksen, og etter et par middels lange øyeblikk fikk vi tildelt IP og kunne starte nettleseren for å konfigurere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.