Afreey DD-4008E

Afreeys 8X DVD-ROM-leser er den andre 8X DVD-ROM-leseren vi tester. Det er også den andre DVD-ROM-leseren fra Afreey. Sist var vi ikke helt fornøyd. Har Afreey forbedret seg?

Publisert

Afreey har fortsatt det samme designet som i 4932">forrige modell. Den har en litt asymetrisk skuff med bølgende underside på skuffen. Designet fungerer godt og vi setter spesielt stor pris på betjeningen for musikk-CDer. Av DVD-ROM-lesere er det bare Afreey som har dette.

Aller raskest på DVD

Afreey har levert den beste DVD-ytelsen vi har målt hittil. Den slår vår best i test fra 5934">NEC med ca. fem prosent. Aksesstiden er fortsatt lavere for DVD-plater enn for CD-plater, og Afreey har litt svakere søketid enn den gode overføringshastigheten skulle tilsi.

Vi mener at hastigheten på DVD-plater ennå er litt akademisk. Den er mye høyere enn for CD-plater og de aller fleste DVDer er filmer. For visning av film holder det med bare 2X, men det er alltid praktisk å ha noe å gå på for å kunne håndtere slitte filmer.

Kraftig forbedring av CD-lesingen

CD-ytelsen til Afreey er klart bedre enn i 4932">forrige modell, som satte ned hastigheten til ynkelige 4X på CD-R-plater. Nå leser den alle plater på full fart. Full fart er nå økt til 32X det er en økning fra 30X på CD-plater i forrige modell. Likevel virker det som om Afreey hele tiden har planlagt høyere CD-hastighet for sine DVD-ROM-lesere. Modellbetegnelsen DD-3206E skulle tyde på 32X hastighet, men de oppgir selv 30X. Denne gangen skulle modellbetegnelse DD-4008E type på 40X, men hastigheten har bare blitt 32X. CD-ytelsen er hovedgrunnen til at den taper for 5934">NEC som ikke har noen problemer med 40X.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer