Age of Conan - førsteinntrykk

SNIKTITT: Funcoms fremtid er sikret. Deres kommende rollespill kan muligens være det som trengs for å rive folk vekk fra Warcraft. Vi sjekket Conan på E3-messen - se video!

Publisert
Sist oppdatert

Funcom er så til de grader i vinden for tiden. Drømmefall gjør det bra, og Age of Conan var et av spillene på E3-messen det ble snakket mest om. Vi overhørte folk diskutere Conan på pressesenteret, og Microsoft bruker spillet til å fronte deres nye Games for Windows-initiativ.

Allerede for et år siden snakket vi med Gaute Godager om spillet, som da var i svært tidlig stadium. Det er sjokkerende hvor fort tiden flyr, plutselig sitter vi nok en gang i Los Angeles og ser på hvordan teknologidemoen er blitt til et komplett, spillbart produkt.

Fokuset til produsenten Gaute Godagers presentasjon er spillets tredelte kampsystem. Men Conan har langt flere unike muligheter. Vi har tidligere snakket om at de første 20 nivåene i spillet er enkeltspiller, og oppleves alene. Under denne prosessen utvikles karakteren kontinuerlig. Helt på begynnelsen av spillet justerer du utseendet til din avatar, men mange av detaljene i personligheten bestemmes ikke før du har nådd visse nivåer. Dette skal fungere som en mild introduksjon til Conans verden, der du ikke overveldes med valgmuligheter du blir sittende fast med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer