Ahead klare med Recode 2 og Nero Digital

Nå er det langt enklere å lage sikkerhetskopier av DVD-filmene dine, etter lanseringen av Recode 2. Og med Recode 2 begynner MPEG4 endelig å bli voksen.

Nero Recode 2 lar deg kopiere hele eller deler av en DVD-film, enkelt og raskt.
Nero Recode 2 lar deg kopiere hele eller deler av en DVD-film, enkelt og raskt. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ahead Software er nok mest kjent for sin programpakke for CD/DVD-brenning, Nero Burning ROM. I helgen lanserte selskapet en vesentlig oppgradering til sin suite Nero Burning ROM 6, som blant annet inkluderte programmet Recode 2 og den nye MPEG4-varianten Nero Digital.

Bedre enn DivX

Det nye formatet kan sammenlignes med DivX, og gjør det mulig å kopiere en DVD-film over til CDR/CDRW med godt resultat. Men i forhold til DivX har Nero Recode flere fordeler, blant annet går selve komprimeringen av MPEG2-data til MPEG4 langt raskere.

I tillegg kan du kopiere både språkspor og undertekster fra DVD-filmer, og svitsje mellom disse under avspilling av kopien. Dermed begynner funksjonaliteten i MPEG4-formatet å nærme seg den som allerede finnes på DVD-filmer. Lydformatet er ikke uventet AAC.

Under vår lille test av Recode 2 kopierte vi en 2-timers spillefilm til Nero Digital på under 1 time. PCen vi brukte var utstyrt med en Athlon XP2500+ prosessor. Kvaliteten på resultatet tåler absolutt sammenligning med DivX 5. Du kan for øvrig også kopiere fra DVD til DVD (MPEG2).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer