Test av Dell XPS 13 Infinity

Aldri har så mye fått plass i så lite

13,3 tommer skjerm i et kabinett som normalt huser en 11-tommer? Joda, Dell har klart det - og vi liker det meste av det vi ser.

VERDENS MINSTE: På utsiden ser det ut som en 11-tommer, men på innsiden sitter en stor 13,3-tommer skjerm. Verdens minste, bedyrer Dell. Foto: Bjørn Eirik Loftås
VERDENS MINSTE: På utsiden ser det ut som en 11-tommer, men på innsiden sitter en stor 13,3-tommer skjerm. Verdens minste, bedyrer Dell. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å kjøpe ny bærbar PC betyr som regel alltid en god del kompromisser. Har du for eksempel lyst på en liten PC, har det tradisjonelt betydd liten skjerm, lav ytelse og et tastatur som gjerne er krympet for å få plass.

Nå er det kabinettene som krymper

Den siste tiden har det imidlertid skjedd mye på den fronten, og vi ser stadig eksempler på at store skjermer får plass i små kabinetter, takket være at kanten rundt skjermen har krympet, se for eksempel på Asus Zenbook UX530UX og Microsoft Surface Laptop.

De to PC-ene er imidlertid giganter i forhold til Dell XPS 13 Infinity, som ifølge produsenten er verdens minste PC med 13,3 tommer skjerm, med sine beskjedne mål på 30,4 x 19,9 x 1,37 cm og vekt på 1,24 kg.

Til tross for de beskjedne målene, har Dell fått plass til maskinvare og batteri som på mer normale 13,3-tommere. Dermed skal du slippe noen av de typiske kompromissene som vi nevnte innledningsvis.

2-i-1

XPS 13 Infinity er en såkalt 2-i-1 PC. Det betyr at den har berøringsfølsom skjerm og kan med enkle grep gjøres om til nettbrett. Her dytter du ganske enkelt skjermen rundt 360 grader, slik at den dekker baksiden av PC-en.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer