Aliens vs Predator 2

Det første spillet var en moderat suksess med flere mangler. Nå er oppfølgeren her, og vi ble på forhånd lovet en mye mer komplett opplevelse. Lever spillet opp til forventningene?

Publisert
Sist oppdatert

Det originale Aliens vs Predator-spillet kom på markedet sommeren 1999, og hadde et veldig originalt konsept: Du fikk valget mellom å spille som menneskelig marinesoldat, en Predator eller en Xenomorph fra Alien-filmene. Alle tre hadde sine fordeler og ulemper, og bød på tre separate opplevelser. Slik er det også i oppfølgeren.

La oss se litt på bakgrunnen for spillet. Ideen til å blande Predator og Alien-filmene, kommer opprinnelig fra den andre Predator-filmen, der vi et øyeblikk kan skimte en Xenomorph-hodeskalle på Predators trofévegg. Denne tråden ble senere tatt opp i en Dark Horse-tegneserie, og altså videreført i det første AvP-spillet.

Lev deg inn

Den kanskje viktigste forbedringen i forhold til det første spillet, er at del to har en mye mer komplett bakgrunnshistorie, noe vi definitivt savnet i originalen. Flere filmklipp forteller deg hva som foregår på planeten LV-1201, der både menneskelige soldater og forskere, Predator-jegere og aggresive Aliens befinner seg samtidig. Uansett hvilket perspektiv du spiller i, føler du at du er en del av en større og helhetlig historie, som inkluderer alle tre velkjente livsformene – og noen helt nye.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer