Alienware bundler "dashbord"

Stardock sitt DesktopX-program slipper småprogrammene løs i sin egen sandkasse i Windows, og skal nå bundles med Alienware sine PCer. Vi tar en nærmere titt.

Alienware bundler "dashbord"
Publisert
Sist oppdatert

Med Apples nye operatvsystem MacOS X 10.4 "Tiger" like rundt hjørnet, vil mang en Mac-elsker se med glede på at resten av verdenen nå løper mann av huse for å integrere mange av hovedfunksjonene i Windows. Fra før av har alle som betyr noe i søk lansert lokale søkemotorer for å komme på nivå med "Spotlight," og flere har allerede laget Windows-versjoner av Dashboard, som gjør mulig å kjøre masser av småprogrammer i et eget vindu.

Stardock har lenge laget noen av de beste brukertilleggene til Windows XP, blant annet Objecktdock - en Windows-kompatibel versjon av dokken i MacOS X. Nå har tiden kommet til Dashboard på Windows i form av DesktopX - og Alienware, produsenten av det mange mener er verdens kuleste PCer, har inngått avtale om å forhåndsinstallere programmet på maskinene sine.

Programmer i programmet

Kort fortalt er DesktopX en slags programlader med sitt eget vindu, som laster opp massevis av småprogrammer - kalt Widgets - med både stor og liten nytteverdi. Alle kan skjules eller bringes tilbake med et tastetrykk, eller du kan bruke menyen som dukker opp i oppgavelinjen til bare å kalle opp enkelte av dem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer