Alle driverne på en minnepinne

Superenkel backup av drivere rett i lomma.

Det er lett å sikre seg hvis uhellet skulle være ute. Foto: colourbox
Det er lett å sikre seg hvis uhellet skulle være ute. Foto: colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hva er vel verre enn en komplett systemkræsj? Man kjenner den vonde følelsen spre seg i kroppen, og begynner å forbanne alle kveldene som ble brukt på spilling og tullball, i stedet for å ta en skikkelig backup av alt.

Mest av alt hater undertegnede å knote med drivere. Hvor var det jeg la den CDen? Hvordan skal jeg få tak i drivere til den urgamle skanneren som ikke lenger har en produsent som eksisterer?

Løsningen er overraskende enkel, og bærer navnet DriverBackup 2.

Alle driverne på en minnepinne

Mange bruker en minnepinne på jobben, og som en følge av dette har man den alltid med seg. Så hvorfor ikke ha alle driverne trygt forvart på den?

For å ta backup pakker du ut programfilene på harddisken eller en minnepinne (litt over en megabyte), åpner filen som heter «DrvBK» og trykker på Start Backup. Her kan du velge mellom drivere som kom med Windows, tredjeparts eller alle sammen.

Deretter velger du hvor du vil lagre filene. Vi valgte en minnepinne på 512 megabyte - Med et program på litt over en megabyte og drivere som tok opp 130 megabyte er det fortsatt god plass til andre filer. En kjekk løsning er at du kan velge hva filene skal lagres som - for eksempel med dato og klokkeslett i filnavnet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer