Alle prateprogrammene i ett!

Er du glad i å chatte, eller sende meldinger til nettvenner? Det er lett å bli forvirret blant de mange prateprogrammene, men vi har funnet en perfekt løsning: Trillian

Chattevinduene er svært oversiktlige
Chattevinduene er svært oversiktlige Vis mer
Publisert

Det finnes mengder av prateprogrammer, men bare noen få av dem byr på nok funksjonalitet til å tilfredstille alle. Blant de mest populære finnes ICQ, AOL Instant Messenger, MSN Messenger og Yahoo! Messenger. Trillian kombinerer disse fire under ett grensesnitt, med rask og praktisk tilgang til de mest brukte funksjonene i alle programmene.

I tillegg til dette kan du også bruke Trillian til å koble deg til IRC-nettverket, noe som betydelig øker mulighetene for kommunikasjon.

Programmet finnes i to versjoner - gratis og Pro. Pro-versjonen koster 25 dollar (rundt 189 kroner), og gir deg tilgang til flere funksjoner som er spesielt designet for bedriftsbrukere. Grensesnittet er også annerledes enn i gratisversjonen, skreddersydd for profesjonelle brukere. Funksjonaliteten kan også utvides ytterligere med plugi-ins.

Gratisversjonen, med nummer 0.74, er selvsagt på ingen måte dårlig - bare enklere. Du får som sagt rask tilgang til fire chatteprogrammer og IRC fra ett grensesnitt, og det fungerer svært bra. Du blir bedt om å taste inn opplysninger om brukernavn for alle fire programmene under installasjonen, og alle innstillinger kan raskt endres ved et senere tidspunkt. Du kommer inn på de forskjellige nettverkene med ett knappetrykk, og da er det bare å chatte i vei. Dine kontakter blir heldigvis automatisk overført.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer