Alle seriene på skrivebordet

Med Adobe AIR og hulu.

Publisert
Sist oppdatert

Vi har skrevet om Hulu tidligere, og det er ikke uten grunn. Nesten samtlige store amerikanske TV-serier, inkludert mange hele spillefilmer (av ymse kvalitet, vi snakker mange romantiske komedier), ligger tilgjengelig på nettet slik at du kan se dem gratis når du selv ønsker det.

Litt triksing må til

I tillegg slipper du å få et kobbel med advokater på nakken, ettersom det er produsentene selv som har lansert tjenesten. Det eneste du må gjøre er å la deg påvirke av de korte reklamesnuttene som dukker opp et par ganger.

Hulu er altså en tjeneste myntet på amerikanske brukere. Men som vi allerede har skrevet om i denne artikkelen kan du bruke et smart lite program som heter Hotspot Shield, som kort forklart gir deg en Amerikansk IP-adresse. Problemet er at det krever litt av linja, så nok båndbredde er nødvendig hvis du ikke liker å se yndlingsseriene dine i hakkemodus.

Få Hulu på skrivebordet

My Media Player er en hendig liten sak som gir deg Hulu - på skrivebordet. Programmet installeres gjennom Adobe AIR, som vi har skrevet om i denne artikkelen. Men trenger man egentlig et eget program når man har hulu.com?

Skjermdump fra My Media Player. Dette er en brøkdel av seriene du kan se på Hulu.
Skjermdump fra My Media Player. Dette er en brøkdel av seriene du kan se på Hulu. Vis merProgrammet virker mye mer oversiktlig å navigere i, sett i forhold til nettsiden. Øverst kan man bytte mellom filmer og TV-serier, og i venstre marg ligger alle de forskjellige kategoriene. Man slipper også den forstyrrende annonsen som ligger på siden, men du må fortsatt se reklamesnuttene i videoen.

En av undertegnedes favoritter er at alle småklipp er fjernet. Hulu har fått mye kritkk av brukerne for å legge til en mengde småklipp, eller teasere, blant fullengde-klippene. Dermed ender man ofte opp med å klikke på noe man trodde var en hel episode av The Simpsons, bare for å oppdage at det er et 30 sekunders klipp.

My Media Player gjør det lettere å hoppe mellom episoder.
My Media Player gjør det lettere å hoppe mellom episoder. Vis merDet er også lettere å bytte mellom episoder i samme serie, da man får en boks rett under videoen med alle episodene som er tilgjengelige.

Det er også gode nyheter for de som bruker en stor skjerm til å se på Hulu-serier - applikasjonen gjør det mye lettere å bla i seriene fordi vinduet er skalerbart. I praksis betyr det at man selv velger hvor stort video-vinduet skal være. Om du vil ha det i hjørnet mens du jobber eller strukket over hele skjermen, er opp til deg. Kolonnene med seriene blir også større eller mindre, alt ettersom.

Smart søk

My Media Player gjør det også lettere å søke etter andre serier mens du ser på et klipp. Blar du i kateoriene vises serien i et lite miniatyr-bilde nederst til venstre, og bruker du den innebygde søkeboksen legger det seg et gjennomsiktig lag over videoen.

Du trenger Adobe AIR for å bruke programmet, som du kan laste ned her.

URL: My Media Player


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer