Alle seriene på skrivebordet

Med Adobe AIR og hulu.

Publisert
Sist oppdatert

Vi har skrevet om Hulu tidligere, og det er ikke uten grunn. Nesten samtlige store amerikanske TV-serier, inkludert mange hele spillefilmer (av ymse kvalitet, vi snakker mange romantiske komedier), ligger tilgjengelig på nettet slik at du kan se dem gratis når du selv ønsker det.

Litt triksing må til

I tillegg slipper du å få et kobbel med advokater på nakken, ettersom det er produsentene selv som har lansert tjenesten. Det eneste du må gjøre er å la deg påvirke av de korte reklamesnuttene som dukker opp et par ganger.

Hulu er altså en tjeneste myntet på amerikanske brukere. Men som vi allerede har skrevet om i denne artikkelen kan du bruke et smart lite program som heter Hotspot Shield, som kort forklart gir deg en Amerikansk IP-adresse. Problemet er at det krever litt av linja, så nok båndbredde er nødvendig hvis du ikke liker å se yndlingsseriene dine i hakkemodus.

Få Hulu på skrivebordet

My Media Player er en hendig liten sak som gir deg Hulu - på skrivebordet. Programmet installeres gjennom Adobe AIR, som vi har skrevet om i denne artikkelen. Men trenger man egentlig et eget program når man har hulu.com?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer