Alltid synkronisert

Tre klikk - og filene dine er alltid med deg, uansett hvilken PC du jobber på.

Publisert
Sist oppdatert

Arbeider du på et kontor eller denslags har du antakeligvis en PC på jobb og en PC hjemme - Ja, dagens ungdom flyr sågar rundt med en rekke laptoper i tillegg.

Hver eneste PC har sin funksjon, men det kan bli mye å holde styr på. Mange tar arbeidet med seg hjem om kveldene, og det er irriterende å glemme dokumentet man jobbet med hele kvelden før, når man kommer å jobb neste morgen.

Selv om enkelte har problemer med å forstå hvorfor man ikke bare slenger opp en FTP-server, finnes det faktisk folk som ikke synes det er så greit.

Smarte tjenester som lar deg synkronisere mapper til en sentral server spretter opp i mangfold, men få er så enkle og velfungerende som SugarSync - DinSide Data har testet.Dagene med "jeg glemte filen hjemme" er herved over.

>> Les også: Slik sender du store filer

Synkronisering det smaker søtt av

SugarSync, som foreløpig er i privat beta, er et lite program som gjør det utrolig enkelt å synkronisere innhold til forskjellige PC-er og mobiler.

Den største fordelen til SugarSync er at programmet er ganske lett å bruke. Øverst til venstre ligger oversikten over PC-ene programmet er installert på, og mappene ligger i en oversiktlig tre-struktur til venstre - og det er hele historien om brukergrensesnittet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer