Alt du trenger - i fronten

Trust har lansert et kontaktpanel med minnekortleser for montering i fronten på PCen.

Publisert
Sist oppdatert

Det kombinerte kontaktpanelet/minnekortleseren monteres i en ledig 5,25 tommers brønn, fortrinnsvis under DVD/CD-enhet (for at ikke kabler skal komme i konflikt med skuffen).

Formålet er selvsagt å gjøre det enklere å få tilgang til kontakter som du tidligere vanligvis bare fant på baksiden av PCen, ettersom behovet for denne typen tilkoblinger har økt betraktelig den siste tiden med digitalkameraer, MP3-spiller, minneplugger etc.

Alt du trenger - i fronten


Tilkoblinger

Her finner du 2 stk USB2.0-porter, 1 stk FireWire-port, samt lydutgang og mikrofoninngang i tillegg til minnekortleseren. Den innebygde kortleseren takler Compact Flash I/II inkl IBM Microdrive, SD/MMC, SmartMedia og MemoryStick, men ikke det nye XD-kortet som brukes i kameraer fra Olympus og Fujifilm.

Kontaktpanelet skal være enkelt å montere, og prisen er satt til veiledende 495 kroner inkl mva. En utgave uten USB2.0-støtte koster veiledende 375 kroner inkl mva. Hør med din dataforhandler for aktuell gatepris.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer