Alt du trenger å vite om Playstation 3

Førstkommende fredag er den i butikkene, og markedet er i helspenn. Vil PS3 bli den suksessen den MÅ bli for Sony?

Thomas Marynowski har gjennom snart 10 år i DinSide/ITavisen blitt en av Norges mest profilerte og anerkjente spilltestere.
Thomas Marynowski har gjennom snart 10 år i DinSide/ITavisen blitt en av Norges mest profilerte og anerkjente spilltestere. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den er helt overlegen alt annet som finnes på konsollmarkedet, i hvert fall med hensyn til maskinvaren og funksjonaliteten. Men mange mener den er for dyr og at den kommer for sent. Denne tiden har Microsoft og Nintendo brukt til å spise markedsandeler.

Testet over lang tid

DinSide Datas og ITavisens Thomas Marynowski er en av Norges fremste eksperter på konsollmarkedet, og har testet konsollen over lengre tid. Han har nå publisert en svært omfattende guide om det mye omtalte "vidunderet" fra Sony, som ikke bare er en spillkonsoll, men også en fullblods blu-ray og multimediespiller.

Sony har som kjent slitt i motbakke den siste tiden, og er helt avhengig av at PS3 blir en braksuksess - noe som det også kan tyde på at den vil bli, skal vi dømme etter interessen fra leserne våre.

- Vi kommer til å publisere en rekke tester av PS3-spill de neste dagene, forteller Marynowski. Førstkommende fredag er det også duket for en ny KliKK-episode, og der kommer det flere detaljer, også i form av levende bilder, avslutter han.

Du finner Thomas Marynowskis Playstation 3-guide her (ITavisen).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer