Alt du trenger å vite om Windows Vista

Hva kreves for å kjøre Windows Vista? Hvordan fungerer det nye operativsystemet? Hvor bra er det? Hvor mye koster det? Er det verdt å oppgradere? Her får du svar på alle spørsmålene dine!

Publisert
Sist oppdatert

Windows Vista ble tilgjengelig for privatmarkedet tirsdag 30. januar 2007. DinSide Data var blant de aller første som fikk tilgang til den endelige versjonen i november 2006. Siden den gang har vi publisert en rekke artikler med utgangspunkt i operativsystemet, som ses på som den største og viktigste lanseringen fra Microsoft siden Windows 95.

Den store Vista-testen


Denne grundige testen belyser alle de viktigste delene ved operativsystemet. Du får også vite mer om maskinkravene. På bakgrunn av denne kan du danne deg et klart bilde av om oppgradering er nødvendig, smart eller bortkastet for deg.
Les mer

Windows Vista: Hva vi elsker og hater

Vi har brukte den endelige versjonen av Windows Vista Ultimate siden november i fjor. Nå gjør vi opp status. Her kan også du dele dine tanker og erfaringer med andre lesere!
Les mer

Vistas vanskelige versjoner

Alt du trenger å vite om Windows Vista


Hva betyr OEM, Premium, Ultimate, Home Basic og de andre begrepene? Før du eventuelt oppgraderer til Vista må du vite dette. Her får du alle detaljene!
Les mer

Spill i Vista

Hva kan du forvente av spillytelse i det nye operativsystemet? Blir det bedre eller dårligere enn i XP? Her gir vi deg klare fakta fra våre egne tester!
Del 1: Nvidia| Del 2: ATI

Vista og DirectX10

Med Microsofts Vista kommer DirectX10, som i følge Microsoft gir deg langt bedre grafikkytelse og kulere effekter enn det som er mulig i dag. Her er hva du bør vite.
Les mer

Diskutér Vista!

Her kan du fritt dele tankene dine, stille spørsmål og diskutere Microsofts nye operativsystem med redaksjonen og andre DinSide-lesere!
Diskutér Vista!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer