Altec Lansing ADA 305

Altec Lansing leverer et svært kapabelt høyttaler system med USB-kontroll og Dolby Surround. Vi har testet systemet i vår pågående høyttalertest.

Altec Lansing ADA 305
Publisert

Dette er et forholdsvis stort og kraftig system, som de andre systemene fra Altec Lansing. Skal et anlegg levere lydtrykk er det nødvendig med enten store dimensjoner eller mye effekt. Aller helst begge deler, selvfølgelig. De viktigste forskjellene på dette systemet og de andre Altec Lansing-systemene vi har testet, er at ADA 305 er utstyrt med USB-kontroll og Dolby Pro-Logic.

Fysiske egenskaper

I ren effekt (watt) ligger dette systemet mellom de to andre fra Altec Lansing. Inntrykket er at det spiller noe lavere enn 1262" target=_TOP>ACS48, men forskjellen er ikke stor. Basskassen er av tre og er solid bygget. Grillen har trekk i stoff og bassporten sitter på motsatt side sammen med tilkoblingene.

Det er to innganger med kontakter for minijack. Dette gjør det lettere å koble til en annen lydkilde, som for eksempel en Walkman eller Discman. Det er en fordel om denne enhethen har egen volumkontroll, siden det ikke finnes separat volumkontroll for de to inngangene.

Satellitthøyttalerene kobles til med spesielle fargekodede kabler. Disse går ikke om hverandre, siden bare den ene satellitten har kontrollknapper. Ledningene er fast montert på satellittene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer