Alternativ til vanlige skannere?

IS-32 fra Canon ser mer ut som en blekkpatron enn en skanner. Den er unektelig den mest plassbesparende skanneren vi har sett, men er den god nok til å møte dine krav?

Alternativ til vanlige skannere?
Publisert

Canon IS-32 settes rett og slett inn i skriveren din, som om det var en blekkpatron. Dermed har skriveren plutselig blitt en sheetfeed-skanner, dvs. at arket trekkes gjennom skriveren mens det skannes. Du må selvsagt ha en skriver fra Canon for å kunne bruke den. Den fungerer sammen med Canons BJC-3000, 6100, 6200 og 6500.

God oppløsning

Skanneren klarer en optisk oppløsning på 720 x 720 ppi, noe som skulle dekke de aller fleste behov. I praksis kan denne oppløsningen gi deg bedre resultat enn for eksempel en skanner med oppgitt oppløsning på 600 x 1200 ppi, fordi et bilde må skannes med like mange ppi i begge retninger. Derfor må 600 x 1200 ppi-skannerne bruke såkalt interpolering for å oppnå 1200x1200 ppi, maksimal optisk oppløsning er 600x600 ppi. Skal du skrive ut innskannede fotografier og lignende i samme størrelse som originalen, trenger du sjelden mer enn 300 ppi.

Fargedybden er på 24 bit, noe som er lavere enn alle skannerne i vår test av rimelige USB-skannere. En lavere fargedybde kan påvirke skannerens evne til å gjengi korrekte farger, men IS-32 klarer denne vanskelige jobben på en tilfredsstillende måte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer