Alternativer og priser

Publisert
Sist oppdatert

På forrige side så vi på flere mulige hovedkort, grafikkort, RAM og prosessorer, uten å spikre noe helt sikkert. Det er her vi kan trikse og mikse litt for å få akkurat det vi vil ha.

Til nå har vi følgende pengeforbruk:Kabinett 700,-PSU 900,-Vifter mm. 200,-DVD og floppy 500,-Harddisk 700,-

Altså tre tusen for kasse uten innmat, det vil si prosessor, RAM, hovedkort, og grafikkort. Det kan vi velge etter hva vi ønsker.

Allrounderen:Denne maskinen kan brukes til absolutt alt, og vil i tillegg være rå på det. Prosessoren er beregnet på å vare en god stund og maskinen er ellers oppgraderingsvennlig.

Prosessor: C2D E6600 2800,-Minne: 1 GB (533 MHz CL4) 1200,-Hovedkort: Gigabyte GA-965P-S3 1300,-Grafikkort: GeForce 7600GT 256MB Passivt 1500,-Totalt: 9.800,-

Minimalisten:Denne er for personen som vil ha et Core 2 Duo-system, og har ingen store planer om å oppgradere (selv om det fremdeles er en smal sak). Grafikkortet kan godt nedgraderes for å spare ytterligere en tusenlapp dersom hverken HD-film eller 3D-spill er interessant. Å kalle systemet for "minimalistisk" er egentlig bare tull, ettersom dette oppsettet med valgt grafikkort faktisk takler de fleste spill på høye detaljer...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer