AMD også med kraftige priskutt, først til 933 MHz

Intel og AMD knives om å være først og størst med prisnedsettelser og høye klokkehastigheter. Dagen etter at Intel senker sine priser følger AMD opp. Eller er det Intel som sniker seg foran AMD? Følg med i prosessorkrigen.

AMD også med kraftige priskutt,  først til 933 MHz
Publisert

Det viser seg at også AMD kommer med prisnedsettelser i slutten av måneden, den 28 februar. Men her er det ikke snakk om usle nedsettelser på noen og tyve prosent.

Det ryktes at Athlon 700 MHz vil falle med hele 60 prosent!

Tydeligvis vil AMD gjøre denne Athlon-utgaven til den mest gunstige når det gjelder pris/ytelse.

550 MHz-versjonen vil fases ut, mens de andre modellene vil ligge et hakk under Intels Pentium III. Det vil med andre ord si at du får en 800 MHz Athlon for samme pris som en 750 MHz Pentium, og en 750 MHz Athlon for samme pris som en 700 MHz Pentium. Og så videre.

933 MHz i april

I april vil AMD introdusere 933 MHz-versjonen av Athlon. Dette skjer en måned før Intel lanserer sin Pentium på samme klokkehastighet.

Samtidig har AMD ingen problemer med levering, mens Intel fremdeles sliter med å få produksjonen opp på et nivå som kan tilfredsstille etterspørselen.

Intel påstår at disse problemene skal være overvunnet i løpet av første kvartal, spørsmålet er om problemene da flytter seg over til de nye, raskere modellene som blir introdusert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer