Amped 2

For alle de som ikke gidder å kjøre snowboard selv, men likevel blir fascinert av snø og brett, er det få bedre valgmuligheter enn Amped 2. Dette spillet tar nemlig sporten svært seriøst.

Publisert
Sist oppdatert

Vi frykter at Amped 2 ble lansert på et noe dårlig tidspunkt - spillet må tross alt dele scenen med det fantastiske SSX3, som tilsynelatende omhandler samme tematikk. Begge spillene handler nemlig om snowboard, men det er også det eneste de har til felles. SSX3 er fullstendig urealistisk og overdrevent, mens Amped retter seg mye mer mot de seriøse snøbrett-entusiastene.

Vi stiftet opprinnelig bekjenskap med Amped (les vår test) samtidig med XBoxens lansering våren 2002. Det var et flott spill, selv om noen kontrollproblemer dempet litt av inntrykket. Med oppfølgeren har utviklerne gått for mer av det samme, men med en god del nyheter og forbedringer.

Konseptet er fremdeles likt. Spillet skal simulere karrieren til en snøbrettkjører, så du begynner selvsgagt med ganske begrensede ferdigheter og tilgang til bare ett fjell. Når du klarer deg bra på det første fjellet og oppfyller visse krav til poeng og klarer samtidig å imponere media, låses det opp flere baner, og etter hvert flere fjell. Alle banene har i tillegg flere ekstra oppdrag du kan prøve deg på, som å samle opp alle snømenn. Det er både sponsorer og diverse fotografer tilstede på alle fjellene, og du må også imponere dem på egne baner. Alt for å komme deg opp i rankingen av verdens beste snowboard-kjørere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer