Ananda Google TV Cloud Stick E68

Vi kan ikke annet enn å bli både glade og imponerte over denne minimalistiske datamaskinen. Ja, for det er faktisk en datamaskin!

Ananda Google TV Cloud Stick E68
Publisert
Sist oppdatert

I det siste har de dukket opp i hopetall. På eBay. På DealExtreme. På ChinaDirect. Hos nesten alle de store nettbutikkene som selger billig elektronikk fra fjerne østen, vil du finne Android-baserte mediespillere for TV-bruk, og felles for de fleste er at de er små. De er faktisk så små at de kan forveksles med en vanlig minnepinne eller minneplugg. Men på innsiden er det langt mer - den minimalistiske innpakningen til tross.

Vi falt for fristelsen og bestilte en av dem. Den bærer navnet Google TV Cloud Stick E68, kommer fra kinesiske Ananda, og den har følgende spesifikasjoner:

Cortex A5 prosessor på 1 GHz512 MB DDR3 RAM8 GB Flashminne til lagring av filmer, musikk, video, apps osv (selv om det stod 4 GB i bestillingen)Mali-400 MP GPU, i stand til å dekode video i 1080P (full HD) inntil 60 fps(!)Trådløst nett (b/g/n) Atheros AR6103-brikke1 microUSB-port for tilkobling til strøm eller PC1 vanlig USB-port for tilkobling av mus/tastatur1 stk HDMI-plugg for tilkobling til TVAndroid 4.0 operativsystemMål: 82 x 26 x 14 mmVekt: 30 gramPris: ca 350 krFor en som har fulgt utviklingen fra den første DVD-spilleren som var i stand til å spille MP3-filer på slutten av 90-tallet, er det ganske utrolig å se hva som nå er mulig å få plass til i en spiller på 30 gram. Men det er som kjent ofte langt mellom teori og praksis. Ville den i det hele tatt fungere?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer