Anbefaling av ny PC

Publisert
Sist oppdatert

God dagen, kjære hjelper.

Jeg og min familie har et lite problem, ingen av oss er særlig teknisk anlagt. På tross av dette er vi ivrige databrukere og har kommet til det punktet at vi har bestemt oss for å investere i en ny maskin samt skjerm.

Dell har stått høyest på vår ønskeliste, selv om vi har holdt oss til den tradisjonelle COMPAQen i nå snart fire år. Derfor lurte jeg på om du hadde mulighet til å anbefale en data som har bra med ytelse og det som skal til for å holde meg og min familie i gang i noen år til.

800 Mhz, 128MB RAM og 20GB disk, dette er det vi har av ytelse i dag og vi har nå funnet ut at det ikke holder lenger.

Hvis du kunne anbefalt en data til oss i prisklasse 0-10 000 kr ville jeg vært evig takknemlig!

mvh André

Datadoktoren svarer

Hei

Nesten hver måned vurderer og sammenligner vi mange PCer fra et utvalg nettbutikker her i landet, i den prisklassen du nevner.

Dette er maskiner beregnet nettopp på den type brukere som du representerer. PCene er beregnet på forskjellig typer bruk i en familie, ikke spesialmaskiner med hovedvekt på ett område.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer