Annerledes mediespiller

Mediespillere finnes i mange fasonger, Freecom sin utgave er en stor portabel harddisk med integrert avspiller for det meste. Vi har testet.

Annerledes mediespiller
Publisert
Sist oppdatert

Mediespillere har blitt en sekkepost, hvor alle typer apparater havner, som har med avspilling mediefiler å gjøre - på en eller anne måte.

De kan være helt komplette med skjerm og lagring i lommeformat, som Archos Gmini. De kan være lave og trådløse som D-Link DSM-320, de kan være kombinert med kortleser som SanDisk Photo Album, eller med en stor harddisk som dagens testprodukt fra Freecom.

Hvilken som er mest praktisk er opp til en hver, behovene kan som kjent være svært forskjellige.

Oppkobling

Selve enheten ser ut som en portabel harddisk, med en del flere tilkoblinger og display. Og det er først og fremst det den er - en portabel harddisk. Den kommer med 160 eller 250 GB disk i 3,5-tommers format og kabinettet leveres i sølv eller sort.

Tilkobling til PC er med en mini-USB kontakt, og den trenger naturlig nok ekstern strømforsyning.

Det er både S-video og minijack til video og stereo minijacj til audio. I tillegg er det en kontakt til ekstern fjernkontroll.

I fronten er det et display øverst, så en infrarød mottaker for fjernkontrollen, og underst er det knapper til betjening.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer