Another Code

SPILLTEST: Dette spillet gjorde at vi ble forelsket i vår Nintendo DS på nytt. Og det beviser også at eventyrsjangeren ikke er død! Les hva som gjør Another Code såpass spesielt - men også hva som er feil med det.

Publisert
Sist oppdatert

Vi har hatt Nintendo DS siden november i fjor - men har ofte slitt litt med å finne skikkelig gode spill til maskinen. Puzzlespill som Polarium eller eksperimenter som Project Rub klarte å fenge oss en kort stund, men fascinasjonen varte ikke lenge. Vi ville ha substans, en skikkelig historie og følelse av et mål med spillet.

Another Code gir oss dette, og utnytter samtidig mulighetene til DS på en glimrende måte.

Innerst inne er Another Code et tradisjonelt eventyrspill, som handler om å utforske, løse gåter, kombinere gjenstander og snakke med folk. Men Nintendo DS tilføyer en ny dimensjon til konseptet, da du kan manipulere objekter på helt nye måter, som ikke er mulige på andre plattformer.

Familiedrama

Spillet handler om en ung jente, som sammen med sin tante er på vei til en noe mystisk øy, på leting etter sin far som hadde vært borte i elleve år. Ashley, som er jentas navn, har nemlig uventet mottatt en pakke fra faren, som blant annet inkluderte en mystisk maskin (som ser ut som en Nintendo DS, faktisk).

Når Ashley og tanten havner på øya, går tanten vekk for å se etter jentas far. Hun kommer imidlertid ikke tilbake, og din første oppgave blir selvsagt å finne henne - og faren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer