Antivirus over nett

Å skanne med ett antivirusprogram er bra, men å bruke 20 er da langt bedre.

Publisert
Sist oppdatert

Vi har vært der flere ganger, og kanskje du har opplevd det samme. Du har lastet ned en fil, eller kanskje blitt anbefalt et kjekt lite program du har lest om på et forum, men egentlig litt i tvil om dette er en fil du egentlig vil kjøre på din datamaskin.

Så du skanner fila for virus med antivirusprogrammet ditt, men blir ikke helt solgt likevel. Antivirus er jo ikke perfekte, og kanskje akkurat det du har installert på din PC lar noen infiserte filer slippe gjennom.

Det å bruke flere antivirusprogrammer er en god ide, men mange slike fyller både opp harddisken og spiser systemressurser. En løsning som du kanskje heller kanskje ikke vet om er at mange antivirusselskaper tilbyr nettbaserte tjenester i tillegg til de tradisjonelle installerbare antivirusprogrammene. Blant annet vil Panda, Trend Micro, BitDefender og Microsoft la deg søke gjennom hele PCen din dersom du ikke er sikker på at ditt vante program gjør en god nok jobb.

Kapersky lar deg også kontrollere en bestemt fil - noe som er langt mer praktisk når det er en bestemt fil du lurer på, og går vi videre derfra kommer vi til det mer geniale, nemlig sider som Virustotal eller Jotti's malware scan.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer