Apacer Audio Steno BP300

Det har skjedd mye siden ungdommene samlet seg på plenen og hygget seg med en sliten Kurér og en bunke singleplater. Vi har sjekket ut Audio Steno fra Apacer.

Apacer Audio Steno BP300
Publisert
Sist oppdatert

Audio Steno er på størrelse med en lighter, og er både minneplugg, MP3-spiller og opptaker. Kapasiteten er på 128 MB, den har en USB-kontakt i den ene enden, et grafisk, lite display med bakgrunnsbelysning, og 6 knapper.

Det følger med USB-skjøtekabel, hodetelefoner med bøyle til å henge oppå ørene, og tre forskjellige hetter til å dekke USB-kontakten. Hettene er i gulgrønn, sølv og gjennomskinnelig plast, mens selve spilleren er metallisk grønn med et lite gullskjær. I motsatt ende av USB-kontakten sitter minijacken til hodetelefonene.

Den bruker ett batteri av vanlig AAA-type.

Praktiske egenskaper

Det følger ikke med noen programvare annet enn et lite nytteprogram til formattering. Det påstås at man skal bruke dette i stedet for å formattere den som en vanlig disk, men ikke hvorfor.

Uansett dukker Audio Steno opp som en vanlig disk i Windows XP og det er bare å overføre MP3 eller WMA filer som til en hvilken som helst disk.

Du kan legge filer i mapper, men i displayet på Steno’en vil du bare se filene inne i mappene, ikke selve mappene. Manøvreringen mellom låtene er altså på ett nivå. I displayet vises tittel-tag i MP3 filen. Men hvis denne er tom, kutter den filnavnet til en alfabetsuppe som kan være uforståelig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer