Åpner iPod for nedlasting

Med iTunes kan du bare laste opp til iPoden, men ikke ned. Et nytt verktøy til WinAmp lar deg nå gjøre begge deler - og bruke musikken fra iPoden på så mange maskiner du bare vil.

Åpner iPod for nedlasting
Publisert
Sist oppdatert

Mange som har kjøpt en iPod har fått problemer med kopieringsbegrensningene dens - og ikke bare for musikk som er kjøpt på iTunes sin musikkbutikk. Du kan nemlig bare installere musikk fra én maskin, og det går ikke an å laste ned musikken fra en iPod til en PC eller Mac.

Dermed kan du ikke bruke den til å synkronisere musikkfilene mellom flere PCer i hjemmet, eller mellom jobb- og hjemme-PCen din. Dette kan du med de fleste andre MP3-spillerne på markedet, selv om de kanskje ikke har like kul design.

Åpner døren på vidt gap

Pluginen som gjør runden som nettets siste yndling heter ml_ipod - og lar deg endelig bruke iPoden som en hvilken som helst MP3-spiller. Den fungerer imidlertid bare som en tilleggsfunksjon til WinAmp, og dermed må du laste ned og installere begge deler.

Med ml_ipod forsvinner plutselig Apples begrensninger som dugg for solen, og du kan laste ned og opp så mye du bare vil. Så lenge du bruker WinAmp, altså.

Det er det for øvrig mange som gjør. WinAmp var programmet som på mange måter startet selve MP3-revolusjonen, og det lenge før det fantes noen håndholdte MP3-spillere på markedet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.