Windows 10

Appene vi installerer hver gang

Disse Windows 10-programmene har vi stor glede av.

WINDOWS 10: Disse tre appene installerer vi hver gang vi setter opp en ny Windows-PC. Foto: Skjermbilde
WINDOWS 10: Disse tre appene installerer vi hver gang vi setter opp en ny Windows-PC. Foto: Skjermbilde Vis mer
Publisert

Coronapandemien og hjemmekontor har virkelig fått fart på PC-salget som har opplevd en nedadgående kurve i en årrekke, men i fjor pekte pilen sannelig oppover.

Vi har allerede delt noen tips til hvordan du får mer ut av Teams og hvordan du bytter bakgrunnsbilde i samme app, men du bør også benytte anledningen til å sjekke ut det vi mener er noen fiffige apper, som gjør PC-hverdagen enda bedre.

Under har vi samlet tre nyttige apper, som undertegnede som redaksjonens PC-tester installerer hver gang han setter opp en ny PC.

Taskbar X

Den første er appen er faktisk noe jeg savner fra Apple macOS og Google Chrome OS. Og nei, det er ikke iMessage, men faktisk midtstilte apper på oppgavelinja.

I Windows 10 legger appene seg sidestilt til venstre, men personlig syns jeg de gjør seg bedre på midten.

En slik oppgavelinje kommer faktisk med Windows 10X, som ventes senere i år, men ønsker du det på Windows 10 får du ikke noe hjelp av Microsoft.

I stedet kan du laste ned appen TaskbarX, hvis hovedformål er å sentrere appene på oppgavelinja di, men den har også noen kjekke tilleggsfunksjoner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer