Apple går til Santa Rosa

Apple oppgraderer sine MacBook Pro-modeller.

Publisert
Sist oppdatert

Det kommer vel strengt tatt ikke som noen gigantisk overraskelse at Apple nå begynner å putte inn Santa Rosa, den nye Centrino-plattformen fra Intel, inn i sine bærbare.

Først ut er MacBook Pro, og for disse modellene betyr dette som for alle andre bærbare med Santa Rosa 802.11n WLAN, samt prosessorer med høyere hastighet - opp til 2,4 Ghz.

Maksimum mengde RAM går også opp fra 3 til 4 GB.

Annet nytt er grafikken: nVidia stiller med sitt nye GeForce 8600M GT, som betyr støtte for DirectX10-grafikk dersom du av en eller annen grunn skulle finne på å installere Vista på maskinen.

15-tommers LCD-skjermen er nå bakgrunnsbelyst med LEDs, noe som skal gi bedre lysstyrke og lengre levetid på skjermen. Den største modellen har på sin side fått enda høyere oppløsning, slik at dere med spesielt godt syn kan velge hele 1920 x 1200 punkter på 17-tommeren dersom det er ønskelig.

Ellers er det meste av spesifikasjoner som vanlig, og det stilrene designet har de (selvfølgelig) beholdt. Mer om alt dette kan du finne på Apples egen nettbutikk.

Prisene spenner fra 16.990,- for den billigste 15-tommeren til over 32.000 kroner for en fullspekket 17-tommer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer