Apple helt til topps

Hvis vi skal tro Rescuecom er Mac de maskinene du kan stole mest på akkurat nå.

TIL Å STOLE PÅ? Ville du kjøpt en datamaskin av denne mannen? Steve Jobs er sjefen på Apple-skuta, og lager ifølge en rapport de mest pålitelige datamaskinene akkurat nå. Foto: Wikimedia Commons
TIL Å STOLE PÅ? Ville du kjøpt en datamaskin av denne mannen? Steve Jobs er sjefen på Apple-skuta, og lager ifølge en rapport de mest pålitelige datamaskinene akkurat nå. Foto: Wikimedia Commons Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nylig ble det kjent at Asus sine bærbare maskiner hadde minst feil etter tre års bruk, men det betyr ikke at diskusjonen rundt hvilken PC-produsent som leverer de mest pålitelige produktene er over. Tvertimot.

Nå har amerikanske Rescuecom meldt seg på debatten med sin "rapport om datamaskin-pålitelighet". Du må ikke bli overrasket av at de har landet på en litt annen konklusjon enn i artikkelen vi lenker til over.

Ikke Asus, men ...

Her er ikke en gang vinneren en tradisjonell PC-produsent, hvis en med "PC" mener en datamaskin som kjører Windows. Apple lager nemlig Macer, og er ifølge Rescuecom den produsenten som for øyeblikket leverer datamaskiner som er mest å stole på.

Rescuecom er et stort, amerikansk supportfirma med hjemmesiderstyggere enn en gjengkamp i Mexico, og som har publisert sine pålitelighetsrapporter fire ganger i året siden 2007.

Omrokkering i toppen

Tallene i rapporten er basert på markedsandelen til datamaskinprodusentene vektet mot antall henvendelser som Rescuecom mottar til sine support-senter, og er deretter rangert i henhold til total poengsum.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer