Apple inviterer til lansering

Skal trolig lansere nye Mac-er og AirPods.

MACBOOK: Apple skal trolig lansere nye MacBooker med eget brikkesett. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
MACBOOK: Apple skal trolig lansere nye MacBooker med eget brikkesett. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke mer enn en måned siden Apple avholdt en stor digital lansering der de avduket den nye iPhone 13-serien og Apple Watch 7.

iPhone 13 er allerede i butikk – les vår test av iPhone 13 og iPhone 13 Pro her – og det er også Apple Watch 7, men du har mer i vente fra Apple i høst.

Nye MacBooker

Selskapet inviterer nå til et nytt lanseringsarrangement, som vil finne sted mandag 18. oktober klokka 19.00 norsk tid.

Apple selv har ikke avslørt hva som står på planen, men det verserer troverdige rykter vil ha det til at iPhone-produsenten skal introdusere nye Mac-er og en ny utgave av AirPods.

Ifølge ryktene skal Apple lansere tre nye PC-er: to MacBook Pro på henholdsvis 14 og 16 tommer, samt en oppgradert Mac Mini. Dersom rapportene stemmer om at de nye MacBookene vil ha Apples eget brikkesett i M1-serien, betyr det at Apple har fullført overgangen fra Intel til egenutviklede brikker.

Bloombergs Mark Gurman hevder at den nye Apple-brikka, som ryktes å hete M1X, vil ha 10 prosessorkjerner mot 8 for M1, samt 16 eller 32 grafikkprosessorkjerner mot 7 og 8 på M1.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer