Apple iPad 3

Nye iPad har knivskarp skjerm, men iOS begynner å bli modent for oppgradering.

Skjermen på iPad 3 er ekstremt skarp, og apps som er laget for den nye Retina-skjermen fremstår lekrere enn noensinne.
Skjermen på iPad 3 er ekstremt skarp, og apps som er laget for den nye Retina-skjermen fremstår lekrere enn noensinne. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skjermen på nye iPad, den 3. i rekken, er vanvittig skarp.

Det er det største salgsargumentet dersom du har en iPad fra før og teller litt på knappene hvorvidt du skal oppgradere.

Lot du være å oppgradere den første iPaden da nummer to kom, har du definitivt også større grunn til å ta steget – begge de to siste iPadene oppleves merkbart kjappere enn eneren, og kameraet tar også ganske habile bilder denne gangen, noe tilfellet ikke var for iPad 2.

Om du kommer til å knipse noe særlig bilder med iPad er selvsagt et annet spørsmål, men vær oppmerksom på at enkelte apps krever at iPaden har kamera; deriblant også iPhoto (uten at vi helt forstår hvorfor – du kan nemlig ikke ta bilder i appen).

iPhone-apps ser bedre ut

Selv om den ikke er fullt så skarp som iPhone 4/4s, er punkttettheten praktisk talt like høy; i hvert fall om du tar normalt betraktningsavstand med i regnestykket. Det betyr at spesielt tekst er blitt knivskarp, og gledelig å se er også at nye iPad skalerer opp iPhone-applikasjoner langt bedre enn sine forgjengere. Både tekst og ikoner er betydelig mer synlige, så for deg som fortsatt irriterer deg over at Spotify ikke har kommet på iPad, er det greit å vite at den i hvert fall ser mye bedre ut på denne iPaden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer