Apple iPod (4. generasjon)

Den fjerde generasjonen av Apples legendariske iPod er nå ute i butikkene, og produsenten fikser på feilene uten å forandre dramatisk på formelen. Er dette fremdeles kongen av MP3-verden?

Publisert
Sist oppdatert

Det finnes bare én iPod. Mange prøver å etterligne, men Apple har klart å skape ikke bare et teknologisk vidunder, men også mote- og livsstils-ikon. Med den fjerde utgaven av denne superpopulære spilleren velger utviklerne å ikke legge til noen nye funksjoner, her er det mest kosmetiske endringer som gjelder. Og så er jo prisen blitt noe hyggeligere.

Diskrete nyheter

Ved første øyekast ser vi noen nye elementer på overflaten av spilleren. Eller rettere sagt, vi ser mangler. Borte er de fire funksjonsknappene som befant seg nedenfor skjermen, og borte er også ca. én millimeter av tykkelsen. Den nye iPoden har nemlig kun et trykkfølsomt hjul som navigasjonsmetode, og meny-, pause og skippeknappene er integrert i denne, akkurat som i iPod Mini.

Som sagt er også den nye modellen litt tynnere enn den forrige versjonen, noe som selvsagt er et postitvt trekk.

Ellers er utseendet på iPoden temmelig likt forgjengeren. Spilleren er fremdeles hvit, med deilig avrundede former og speiloverflate på baksiden. Først og fremst er den fremdeles utrolig sexy, og det er ikke rart den er blitt en såpass stor hit i de trendy miljøene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.