Apple iPod Mini

iPod Mini er lillebroren til den vanlige, 20 GB-utstyrte spilleren vi kjenner så godt. Og den vekker garantert oppsikt, tross alt er den enda lekrere enn storebroren. Men er den noe bra?

Apple iPod Mini
Publisert
Sist oppdatert

Det er to iPod-modeller på markedet akkurat nå: Den ordentlige utgaven, med 20- eller 40 GB-kapasitet, hvit farge og større fysiske mål, samt iPod Mini, den lille versjonen med 4 GB lagringsplass. Vi har nylig testet 20 GB-versjonen (les testen her), og nå er turen kommet til minstemann i familien.

Det er en kjent sak at design og utseende er et personlig spørsmål, og det som faller i smak hos noen behøver ikke å være likt av andre. Men vi vil likevel påstå at iPod Mini er enda lekrere og stiligere enn den store varianten. Den er rett og slett så stilren og gjennomført at det blir nesten vakkert. I tillegg er den også virkelig liten, og passer i en hvilken som helst lomme. Den veier heller ikke mer enn 102 gram, og det følger også med beltefeste, om du ikke ønsker å ha den liggende i lommen.

Like muligheter

iPod Mini benytter mange av de samme teknologiene som den store iPod-utgaven. Den har samme type trykkfølsomt navigasjonshjul og identisk menysystem. Den kan kobles til PCen via USB eller FireWire, og batteriet blir også ladet opp mens den er tilkoblet.

Du må installere iTunes-programvaren for å flytte filer over til iPoden, og selv om programmet er brukervennlig og raskt, kunne vi selvsagt ønske at man kun trengte å plugge inn spilleren uten å måtte legge inn noen programmer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer