Apple iPod Nano (4 generasjon)

Den har forandret form igjen, slanket seg, og har fått noen nyttige og mindre geniale nyheter. Vi har testet fjerde generasjon iPod Nano.

Publisert
Sist oppdatert

Man kan si hva man vil om Apples etter hvert store iPod-familie, men at produktene fremstår som gjennomførte fra innerst til ytterst, kan de fleste være enig i.

Og til tross for at rammen rundt, med proprietære programmer og formater fortsatt spiller sentrale roller, sitter Apple på markedsandeler alle konkurrentene kan se langt etter, selv om de hadde slått seg sammen.

Tidligere denne måneden var det duket for en ny lansering av iPods, og selv om nyhetene denne gangen ikke var så store som mange ganger tidligere, inneholdt de blant annet en helt ny Nano, den mellomstore spilleren i iPod-familien.

Forrige generasjon var litt ukonvensjonell i utformingen, nesten kvadratisk. Den nye har fått tilbake den avlange formen fra tidligere, men er blant annet tynnere enn noen gang. Og dessuten kommer den i nær sagt alle regnbuens farger, og med kapasiteter på 8 og 16 GB.

Kan ristes på

Nytt er det også at spilleren har fått innebygd bevegelsessensor. For eksempel merker spilleren om den holdes liggende eller stående, og endrer menyer, skjermbilder etc på bakgrunn av dette.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer